Βιβλία με οχήματα για μικρά παιδιά από εκδόσεις Ψυχογιός

Στην σημερινή βιβλιοπαρουσίαση έχουν την τιμητική τους τα….πιο μικρά χεράκια,τα παιδιά μικρότερων ηλικιών με δύο νέες κυκλοφορίες απο τις εκδόσεις Ψυχογιός,με θέμα τα οχήματα που πάντα προκαλούν το ενδιαφέρον των παιδιών!

Οχήματα της πόλης-το πρώτο μου βιβλίο-παζλ

“Πάρτε θέση, βάλτε ζώνη και κράνος, και γνωρίστε πολλά απίθανα οχήματα της πόλης. Ύστερα ενώστε τα 5 κομμάτια παζλ με τη σειρά που προτιμάτε. Οι συνδυασμοί είναι τόσο πολλοί! Στο τέλος, φυλάξτε τα πίσω στη θέση τους μέχρι το επόμενο παιχνίδι.”

Το συγκεκριμένο βιβλίο-παζλ παρουσιάζει τα οχήματα όπως της αστυνομίας η της πυροσβεστικής με πολύ διασκεδαστικό και ταυτόχρονα κατανοητό τρόπο!Το βιβλίο αποτελείται από 5 αποσπώμενα κομμάτια παζλ τα οποία το παιδί μπορεί να ενώσει μεταξύ τους με όποια σειρά θέλει κάνοντας κάθε φορά και έναν διαφορετικό συνδυασμό!

Τι δουλειά κάνει κάθε όχημα και τι ήχο;Τα οχήματα προβάλλονται υπέροχα μέσω της απλής αλλα ταυτόχρονα τόσο to the point χρωματιστής εικονογράφησης.Το κείμενο του βιβλίου ειναι ελάχιστο,μικρής έκτασης,περιγραφικό και με εύκολο λεξιλόγιο που καταφέρνει μέσα σε δύο γραμμές να παρουσιάσει κάθε όχημα!

Ιδανικό για μωρά και μικρά χεράκια,κατασκευασμένο απο χοντρό χαρτόνι που το κάνει ένα ανθεκτικό βιβλίο!

Ένα βιβλίο παιχνίδι που καταφέρνει να απασχολήσει δημιουργικά κάθε μικρό παιδί και φυσικά μια καλή ευκαιρία για να το φέρει πιο κοντά στην ιδέα του puzzle!

ΒΙΒΛΙΟ: Οχήματα της πόλης

ΣΕΙΡΑ: Το πρώτο μου βιβλίο-παζλ

ΣΕΛΙΔΕΣ: 10

ΕΚΔΟΣΗ: Νοέμβριος 2019

ΠΡΟΤΕΙΝΏΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ: 2+

Βρες το βιβλίο εδώ


Απίθανα οχήματα-Γελαστό μωράκι

“Δείξτε στο μωρό σας απίθανα οχήματα σε στεριά, ουρανό και θάλασσα μέσα από πολύχρωμες ανάγλυφες εικόνες και διασκεδάστε παρέα ανταλλάσσοντας τρυφερές κουβεντούλες.

«Αυτά τα βιβλία είναι ιδανικά για τη γλωσσική καλλιέργεια και την αισθητηριακή ανάπτυξη των μωρών».” 

Με πολλές ανάγλυφες εικόνες και πληροφορίες!Ένα βιβλίο ιδανικό για μωρά που βοηθάει στην ανάπτυξη τους όπως υποστηρίζει και ο αναπτυξιολόγος Δρ.Τζάκλιν Χάρτινγκ-Βάλανς που το προτείνει αφού καλλιεργεί το λεξιλόγιο,την γλωσσική και αισθητηριακή ανάπτυξη και την παρατηρητικότητα τους.Σε κάθε σελίδα του βιβλίου υπάρχει ένα κομμάτι με ερωτήσεις παρατηρητικότητας προς το μωρό σχετικά με το τι βλέπει και τι αναγνωρίζει σε κάθε εικόνα!Επίσης θα συναντήσει και κάποια στοιχεία αφής που καλείται το μωράκι να αγγίξει ώστε να έρθει σε επαφή και να γνωρίσει πολλές διαφορετικές υφές όπως είναι το δίχτυ η ο καθρέφτης!

Η εικονογράφηση του αποτελείται από έντονα χρώματα και υπέροχες ευφάνταστες εικόνες με πολύχρωμα μεταφορικά μέσα να ταξιδεύουν σε κάθε σελίδα που τραβάνε αμέσως το ενδιαφέρον του παιδιού για εξερεύνηση!Με αυτό το βιβλίο το παιδί λαχταρά να μάθει τι είναι το καθετί καινούργιο που παρατηρεί!

Είναι ένα βιβλίο διαδραστικό,χαρούμενο και πολύ διασκεδαστικό!

ΒΙΒΛΙΟ: Απίθανα Οχήματα

ΣΕΙΡΑ: Γελαστό Μωράκι

ΣΕΛΙΔΕΣ: 10

ΕΚΔΟΣΗ: Νοέμβριος 2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ: 8m +

Βρες το βιβλίο εδώ

Βρες τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ:site,facebook,instagram