Ο ΜΠΕΝΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

0
63

Τι γίνεται άραγε όταν πολλά ταλέντα ενωθούν;Όταν πολλά μουσικά όργανα και πολλοί διαφορετικοί ήχοι ενώσουν τις δυνάμεις τους;Τι μπορεί να δημιουργηθεί από μια γειτονιά πολλών και διαφόρων ζώων που ως κοινό τους στοιχείο έχουν την μουσική;

Μα φυσικά μια μπάντα!Η μπάντα του Δάσους!Και συγκεκριμένα: Η Μπάντα του Δάσους του Μπένι!Αφού ενα πρόσωπο αρκεί για να δώσει το έναυσμα και να ξεκινήσει την ιδέα!Κάπως έτσι ξεκίνησε και ο Μπένι ο Ασβός σαν μαέστρος να φτιάξει μια μουσική παρέα!

«Ο Μπένι ο Ασβός ξέρει ότι μπορεί να γίνει σπουδαίος μουσικός,αν σταματήσουν να τον ενοχλούν οι σαματατζήδες γείτονες του.Αλλα μετά έχει μια ιδέα: τι θα γίνει αν ενώσει όλους αυτούς τους διαφορετικούς ήχους;Ήρθε η ώρα να φτιάξει την πιο καταπληκτική,την πιο αξεπέραστη μπάντα του δάσους!»

Μια γειτονιά γεμάτη ταλαντούχα και διαφορετικά ζώα όλα με ιδιαίτερα ονόματα που το καθένα παίζει και ένα μουσικό όργανο!Όλοι μαζί σαν μια παρέα μαζεύονται και ενώνοντας τους μουσικούς ήχους των οργάνων που παίζουν φτιάχνουν την πιο τέλεια μουσική!Γιατί για να δημιουργηθεί μια μουσική μπάντα,ενα συγκρότημα χρειάζονται αρκετά άτομα να λειτουργήσουν ομαλά και ομαδικά για να μπορέσουν να τα καταφέρουν και να ξεχωρίσουν!

Μα τι υπέροχοι ήχοι που ακούγονται!

12 μελωδίες που δίνουν την ευκαιρία σε κάθε μικρό αναγνώστη/ακροατή να ανακαλύψει τον υπέροχο κόσμο της μουσικής και να γνωρίσει 8 μουσικά όργανα το καθένα ξεχωριστά τι ήχο βγάζει αλλα και στο τέλος όλα μαζί τι μοναδική μελωδία προσφέρουν!Και φυσικά παρέα με τα φωνητικά και το τραγούδι που ολοκληρώνουν την δημιουργία μιας φοβερής συναυλίας!

Κιθάρα,κλαρινέτο,κοντραμπάσο,τρομπέτα,σαξόφωνο,τρομπόνι,πιάνο και ντραμς!Όλα σε ένα βιβλίο!Σε ένα υπέροχο μουσικό βιβλίο για μικρά χεράκια!

Πολύχρωμες σελίδες γεμάτες κουμπάκια με μουσική και χρωματιστά μουσικά όργανα να ξεχωρίζουν ανάμεσα στα ζώα με το λευκό τους χρώμα….Χαρούμενη εικονογράφηση με αστεία στιγμιότυπα να κάνουν τόσο ευχάριστη την μουσική ιστορία που διαδραματίζεται!

Και το κείμενο του βιβλίου περιέχει διαλόγους με χρήση καθημερινού και απλού λεξιλογίου και φράσεων που κάνουν την ανάγνωση του πέρα από κατανοητή τόσο διασκεδαστική!

ΒΙΒΛΙΟ: Ο ΜΠΕΝΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Τζάσμιν Πεπιάτ

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: Στέφεν Στόουν

ΗΧΟΙ: Σαμ Παρκ

ΣΕΛΙΔΕΣ: 24

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ: 3+

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Ιούνιος 2019

ΕΞΩΦΥΛΛΟ: σκληρόδετο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: Ο Ρίκο και οι Ροκάδες

Βρες το βιβλίο εδώ

Είναι ένα διαδραστικό βιβλίο αλλα και εκπαιδευτικό όσο αφορά την μουσική του πλευρά,ιδανικό για ηλικίες 3 χρονών+ που εντυπωσιάζονται απο τα παιδικά βιβλία που κρύβουν εκπλήξεις και τους δίνουν την δυνατότητα να παίξουν με αυτά και να έχουν άμεση επαφή!Επιπλέον με πολύ απλό τρόπο καταφέρνει και περνάει το μήνυμα για την δύναμη και τα θετικά της ομαδικότητας!

Διαδραστικά βιβλία σαν αυτά, πάντα απασχολούν δημιουργικά και για αρκετή ώρα τους μικρούς φίλους και κερδίζουν μια απο τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση τους!Ο λόγος;Δεν μπορούν να τα βαρεθούν εύκολα και φυσικά μπορούν να τα εξερευνούν και μόνα τους!

Βρες τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ:site,facebook,instagram

Απάντηση