Μυστικα ξωτικουλια!!!

Είμαι από τους ανθρώπους που λατρεύω τα Χριστούγεννα για πολλούς διαφορετικούς λόγους!!!  Φανταζομαι και εσεις!!!Ένας από αυτούς είναι επειδή μοιραζουμε χαρά σε αγαπημένα πρόσωπα με δωράκια!!!

Δεν θα ήταν όμορφο να μοιράσουμε χαρά και σε αλλά άτομα ;;; Έτσι σκέφτηκα να κάνουμε μια μυστική ανταλλαγή δώρων ονόματι “Μυστικά ξωτικουλια”.

Πως θα γίνει αυτό;;;
Όσοι θέλετε να συμμετέχετε θα συμπληρώσετε στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής το ονοματεπώνυμο σας και το email σας μέχρι τις 20 του μήνα.
Μετά από κλήρωση ο κάθε μυστικός παραλήπτης θα στειλει ένα δωράκι σε κάποιο άλλο παραλήπτη , ο οποίος θα παραμείνει μυστικός μέχρι την ώρα που θα παραλάβει το δωράκι του.
Τώρα όσον αφορά το δωράκι δεν χρειάζεται να είναι κάτι ακριβό. Κάτι μικρό , συμβολικό χειροποίητο ή όχι.
Ας μοιραστουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων που μας κάνει όλους παιδιά!!!

a Rafflecopter giveaway

Χοχοχο!!!

*με αυτή την ανάρτηση συμμετέχω στην αντίστροφη μέτρηση της Δέσποινας και στο Χριστουγεννιάτικο πανυγήρι.

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είναι δυνατόν να λειπω από Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή. Νομίζω ότι τη συμπλήρωσαν τη φόρμα σωστά αλλά αν δεν την ελαβες πες μου να ξαναμπω 🙂 🙂 🙂 Άντε να ανοιξουμε τη Χριστουγεννιάτικη σεζόν!!!!

  2. Δέσποινα μου, είναι εξαιρετική η ιδέα! Αλλά μιας και συμμετέχω ήδη σε δύο μυστικές αναταλλαγες λέω να μην βαρύνω κι άλλο το πρόγραμμα μου! Εάν βέβαια μέχρι τις 20 του μήνα έχω τελειώσει με τα άλλα δύο με χαρά θα έρθω και εδώ!

  3. Καλημέρα Δέσποινα! Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω κι εγώ μιας και βρήκα την ιδέα σου πολύ καλή! Το email μου ([email protected]) θα στο γράψω εδώ μιας και δεν είχε κάποιο πεδίο, στην ειδική φόρμα! Μετά την κλήρωση, τι περιθώριο έχουμε κι αν έχουμε, για την αποστολή του δώρου?

  4. Πολυ ομορφη η ιδεα σου Δεσποινα μου ερχεται ακριβως μετα την μυστικη ανταλλαγη της Μαριλένας μας οσο περισσοτερη χαρά και δωρα μοιρασουμε τοσο καλλιτερα σε φιλω

Απάντηση