Καλοκαιρινά βιβλία δραστηριοτήτων απο τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ!

Οι αγαπημένες εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ μας καλούν να κάνουμε μακροβούτια στις πιο συναρπαστικές σελίδες των πιο καλοκαιριών τους παιδικών βιβλίων δραστηριοτήτων!Και εμείς θα αρνηθούμε;

Είναι απο αυτα τα βιβλία που με το που κάναμε το #unboxing πέσαμε με τα μούτρα στην δουλειά!Το μεγάλο μας αγόρι δηλαδη χωρις να αφήσει περιθώρια καθυστέρησης!

Μακροβούτια στις πιο συναρπαστικές σελίδες λοιπόν!Για τα καλοκαιρινά μεσημέρια,για τις μακρινές βόλτες και τα ταξίδια των διακοπών,για την παραλία η το αυτοκίνητο,για το νησί η την πόλη,τα καλοκαιρινά βιβλία δραστηριοτήτων απο τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι ιδανικά για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Όλα τα παρακάτω βιβλία της σημερινής παρουσίασης αφορούν το κατάλληλο υλικό για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών!

Ώρα για διακοπές

Μια πρωτότυπη σειρά βιβλίων με παιγνιώδεις δραστηριότητες για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών.Με αυτοκόλλητα για τις δραστηριότητες αλλα και επιβράβευσης.

Για παιδιά που ετοιμάζονται για το προνήπιο(3-4 ετών)

Σε αυτό το βιβλίο διακοπών το παιδί σας θα βρει:

•Ποικίλες δραστηριότητες βασισμένες σε ποιήματα,κείμενα και σε εικόνες

•Παιχνίδια για να διασκεδάσει μαθαίνοντας

Χάρη στην ποικιλία δραστηριοτήτων,την έγχρωμη εικονογράφηση και τη χρήση αυτοκόλλητων,τα παιδιά ασκούνται στην Πρώτη γραφή,την Πρώτη ανάγνωση,τα Μαθηματικά και ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους.Ετσι καλλιεργούν τις δεξιότητες τους και προετοιμάζονται για το Νηπιαγωγείο.Σύμφωνα με το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο.

Μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων,το παιδί σας θα καλλιεργήσει τον προφορικό και τον γραπτό λόγο,δεξιότητες απαραίτητες για την κατάκτηση της γραφής και της ανάγνωσης.Προσεγγίζει έννοιες,όπως οι αριθμοί,τα σχήματα,θα ανακαλύψει τον κόσμο και θα αποκτήσει γνώσεις,σημαντικές για τη νοητική του ανάπτυξη.

Ένα βιβλίο που μυρίζει καλοκαίρι!Γεμάτο καλοκαιρινές ασκήσεις και παιχνίδια,ιδανικό για να συντροφεύει τον μικρό μας βιβλιοφάγο στην βαλίτσα των καλοκαιρινών διακοπών!Μέσα από τις διασκεδαστικές του σελίδες ο χρόνος περνάει πολύ ευχάριστα και δημιουργικά!

Ανήκει στα βιβλία που αφορούν την προσχολική εκπαίδευση.

Βρες το βιβλίο εδώ

Κείμενα-Δραστηριότητες: Catherine Serres(εκπαιδευτικός)

Σελίδες: 40

Έκδοση: Μάιος 2019

Εκδόσεις: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν: Ώρα για διακοπές για παιδιά που τελείωσαν το προνήπιο,το νηπιαγωγείο,την Α,Β και Γ’ Δημοτικού.Έξι συνολικά βιβλία γραμμένα από έμπειρους παιδαγωγούς ώστε τα παιδιά να εμπεδώσουν την ύλη της κάθε τάξης χαλαρώνοντας και διασκεδάζοντας.

Παιχνίδια και δραστηριότητες για τις διακοπές

Λαβύρινθοι,κουίζ,ιδέες για ζωγραφική και πολλά ακόμα παιχνίδια για ευχάριστες και δημιουργικές ώρες.

Με αυτοκόλλητα.

Περιέχει πολλές ενδιαφέρουσες ασκήσεις παρατηρητικότητας,βασικών γνώσεων που έχουν να κάνουν με τα χρώματα και τους αριθμούς αλλά και δραστηριότητες όπως σύγκριση εικόνων η συμπλήρωση εικόνας,που αναπτύσσουν την φαντασία και την δημιουργικότητα κάθε παιδιού!

Η συγκεκριμένη σειρά βιβλίων ξεχωρίζει για την ευφάνταστη και πολύχρωμη εικονογράφηση της που μέσα στις σελίδες της θα βρεις ποικιλία απο ζώα,μέρη,πρόσωπα!

Προτεινόμενη ηλικία: απο 4 ετών

Βρες το βιβλίο εδώ

Βιβλίο: Παιχνίδια και δραστηριότητες για τις διακοπές

Κείμενο: Τζέιμς Μακλέιν και Λούσι Μπάουμαν

Εικονογράφηση: Έρικα Χάρισον,Φρεντ Μπλαντ,Μπενεντέτα Τζιοφρέ,Ενρίκα Ρούσινα και Λόρεν Έλις

Έκδοση: Μάιος 2019

Σελίδες: 64

Εκδόσεις: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Πειρατές-Το βιβλίο των δραστηριοτήτων

Ζήτω οι πειρατές! Ζωντάνεψέ τους με τα πιο απίθανα σχέδια και χρώματα, παίξε μαζί τους στις πιο απίθανες δραστηριότητες!

Ένα νέο μεγάλου σχήματος βιβλίο για να απολαμβάνουν τα παιδιά τη ζωγραφική και το παιχνίδι με το αγαπημένο τους θέμα!

Χρησιμοποιώντας μαρκαδόρους,ξυλομπογιές η κηρομπογιές,χρωματίζεις τις εικόνες του βιβλίου.Βάζοντας φαντασία μπορείς να ζωντανέψεις τις αγαπημένες σου πειρατικές σκηνές.Αν θέλεις μπορείς να κόψεις τις σελίδες στη διακεκομμένη γραμμή και να στολίσεις το δωμάτιο σου με τις δημιουργίες σου!

Κάθε σελίδα έχει και μια ζωγραφιά για να αφήσεις το αποτύπωμα σου!Όλο το βιβλίο σου παρέχει πολλές γνώσεις σχετικά με τους πειρατές και την ιστορία τους και αυτό το κάνει πολύ διασκεδαστικό!

Βρες το βιβλίο εδώ

Συγγραφέας: Κέρστιν Ρόμπσον

Εικονογράφηση: Κάντις Γουάτμορ

Σελίδες: 32

Προτεινόμενη ηλικία: απο 6 ετών

Έκδοση: Μάιος 2019

Εκδόσεις: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Όλα τα βιβλία δραστηριοτήτων τα χρησιμοποιούμε:

αφού βεβαιωθούμε οτι το παιδί έχει την διάθεση να ασχοληθεί

ακολουθώντας τον ρυθμό κάθε παιδιού ξεχωριστά χωρίς πίεση

αφού βεβαιωθούμε ότι το παιδί κατανόησε την οδηγία

ξεκινώντας την δραστηριότητα παρέα,διορθώνοντας κάθε τυχόν λάθος

χωρίς να ξεχνάμε να επαινούμε και να ενθαρρύνουμε το παιδί για όσα καταφέρνει

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ έχουν να προτείνουν μια μεγάλη γκάμα απο βιβλία παιχνιδιών και δραστηριοτήτων για κάθε ηλικία,γούστο η διάθεση!Βιβλία που θα κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο το καλοκαίρι των παιδιών!Επιλέξτε μαζί με το παιδί σας εκείνο που του ταιριάζει περισσότερο!

Βρες τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ:site,facebook,instagram

Exit mobile version