Καληνύχτα,λιονταράκι/Ένα βιβλίο με μαγικό φακό απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο

0
178

Όπως σου έχω ξανά αναφέρει τα διαδραστικά παιδικά βιβλία είναι ιδιαίτερα αγαπητά για τους μικρούς φίλους γιατι μπορούν οι ίδιοι να εξερευνήσουν το περιεχόμενο τους και να απασχοληθούν για αρκετή ώρα!Για αυτό και στις μικρότερες ηλικίες είναι σημαντικό να τους παρέχουμε στην καθημερινότητα τους πολλά αντίστοιχα βιβλία ώστε να έχουν έτσι την δυνατότητα με αυτό τον τρόπο να απασχολούνται δημιουργικά….

Στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα βρεις πολλά διαδραστικά βιβλία για τους μικρούς μας βιβλιοφάγους!Σαν την νέα παιδική σειρά βιβλίων που κυκλοφόρησε πρόσφατα και είναι γεμάτη….μαγεία!Γιατί στις σελίδες τους κρύβεται ένας μαγικός φακός….

«Βάλε τον<<μαγικό>>φακό ανάμεσα στις σελίδες και<<φώτισε>>τις εικόνες για να βρεις όλα τα ζωάκια.

Γιατί….»Ώρα για ύπνο!Μαζευτείτε!Στα κρεβατάκια σας χωθείτε!Το λιονταράκι είναι έτοιμο για ύπνο,πρώτα όμως θέλει να πει καληνύχτα στους φίλους του.Μπορείς να το βοηθήσεις να τους βρει όλους;»

Από τα πιο πρωτότυπα διαδραστικά βιβλία που θα συναντήσεις!Εντυπωσιακό!Η ιδέα του φακού και της εξερεύνησης πραγματικά αρέσει πολύ στα παιδιά και με το που αρχίσουν να το ξεφυλλίζουν δεν το αφήνουν απο τα χέρια τους μέχρι να…. ανακαλύψουν κάθε κρυμμένο ζωάκι!Με αυτό τον τρόπο επιπλέον καταφέρνουν να αναγνωρίζουν και να μαθαίνουν πολλά διαφορετικά ζωάκια!

Ευχάριστο απλό,περιεκτικό και με επαναλαμβανόμενες φράσεις το κείμενο του,καθώς και με την χρήση ομοιοκαταληξίας σε αρκετά σημεία κάνοντας έτσι την ανάγνωση του να ρέει διασκεδαστικά και εύκολα!

Η εικονογράφηση του απλά μοναδική και τόσο ιδιαίτερη που μαγνητίζει τα παιδικά βλέμματα!Ζωντανά αλλα και πολλά παστέλ χρώματα,ήρωες αγαπημένα ζώα και το παιχνίδι<<μπορείς να βρεις>>με τον φακό που κρύβεται στην πρώτη σελίδα για να βρεις το κάθε κρυμμένο ζωάκι που σου ζητάει στις επόμενες,που είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα κάνοντας την κάθε σελίδα τόσο ενδιαφέρουσα για τον μικρό αναγνώστη!Τόση προσεγμένη εικονογράφηση….

ΒΙΒΛΙΟ: Καληνύχτα,λιονταράκι

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Joshua George

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: Zhanna Ovocheva

ΣΕΛΙΔΕΣ: 12

ΕΚΔΟΣΗ: Αύγουστος 2019

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: Καληνύχτα,αρκουδάκι

Βρες το βιβλίο εδώ

Ιδανικά βιβλία για τα πιο μικρά χεράκια που για εκείνα τα παιδικά βιβλία αποτελούν ενα μέρος της καθημερινής τους δημιουργικής απασχόλησης/παιχνιδιού….Αν ψάχνεις να βρεις πως να απασχοληθεί όμορφα και για αρκετή ώρα το παιδάκι σου,τότε τα διαδραστικά παιδικά βιβλία σαν αυτά είναι ένας ωραίος τρόπος!

Χωρίς πολύ κείμενο να τα δυσκολεύει αλλα με έμφαση στις εικόνες του,καθώς και με την παιχνιδιάρικη διάθεση του είναι ιδανικό βιβλίο για μικρά παιδιά προκαλώντας ωστόσο εντύπωση σε ευρύ ηλικιακό όριο!

Βρες τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ:site,facebook,instagram

Απάντηση