Η Πέππα στο Διάστημα εκδόσεις Anubis

0
121

Η σημερινή μας βιβλίο-παρουσίαση είναι λίγο διαφορετική όμως τόσο απαραίτητη,γιατί και αυτό το είδος παιδικού βιβλίου χρειάζεται στην παιδική μας βιβλιοθήκη!Παιδικά βιβλία με διασκεδαστικές ανάλαφρες ιστορίες με σκοπό την ψυχαγωγία του μικρού αναγνώστη/ακροατή!

Είμαι επίσης πολύ χαρούμενη γιατι σήμερα η βιβλιό-επιλογή μου είναι απο μια εκδοτική εταιρία που παρουσιάζω πρώτη φορά στο blog.Μια καινοτόμα και ιδιαίτερη εκδοτική εταιρία.

Γιατί η Anubis είναι αυτή η εταιρία που κρύβεται πίσω από όλους αυτούς τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών που κοιτάς στα περίπτερα για ατελείωτες ώρες διασκέδασης και γνώσης!

Πέππα το Γουρουνάκι,Playmobil,Looney Tunes,Bugs Bunny,Superman,Batman είναι λίγοι απο αυτούς τους ήρωες που θα συναντήσεις στο περιεχόμενο αυτών των εκδόσεων!

Όμορφα και απαραίτητα τα διδακτικά παραμύθια και βιβλία,όμως εξίσου απαραίτητα είναι και βιβλία σαν αυτό,γιατί και η ψυχαγωγία είναι μέρος του ποιοτικού χρόνου ενός παιδιού και μπορεί να υπάρξει με την δραστηριότητα ανάγνωσης ανάλογων παιδικών βιβλίων!

Σε αυτή την βιβλιό-πρόταση μας,πρωταγωνίστρια ειναι η γνωστή σε όλους Πέππα!Απίθανες ιστορίες με την Πέππα το Γουρουνάκι,βασισμένα στην τηλεοπτική σειρά της.

Ιστορίες γεμάτες περιπέτεια και εκπλήξεις αντίστοιχες σαν αυτές των επεισοδίων στην τηλεόραση,που έχουν ξεχωρίσει και αγαπήσει πολλά παιδιά!

Η Πέππα στο Διάστημα λοιπόν το καινούργιο βιβλίο της σειράς με απίθανο διαστημικό holofoil εξώφυλλο!

Η Πέππα γιορτάζει τα 50 χρόνια από την μέρα που ο άνθρωπος πάτησε το πόδι του στην Σελήνη με μια….εξωγήινη περιπέτεια!

Σήμερα η Πέππα,ο George και η υπόλοιπη παρέα έχουν μια φανταστική αποστολή πηγαίνοντας σε επίσκεψη στο διαστημικό Μουσείο!Εκεί τους περιμένει μια έκπληξη!Ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στο φεγγάρι σαν αστροναύτες!

Όλα τα παιδακια είναι ενθουσιασμένα γιατι θα εκπαιδευτούν σαν αστροναύτες και θα δουν πως είναι να περπατάς στο φεγγάρι!

Όμορφη γεμάτη χρώματα εικονογράφηση με πρωταγωνιστές την γνωστή πλέον τηλεοπτική φιγούρα Πέππα και την παρέα της ακριβώς σαν την τηλεοπτική edition!

Το κείμενο της ιστορίας απλό,λιτό και κατανοητό για τους μικρούς μας φίλους!

Γιατί η Πέππα το Γουρουνάκι όπως και άλλοι γνωστοί τηλεοπτικοί ήρωες είναι πλέον πολύ οικείες “προσωπικότητες” που έχουν ξεχωρίσει πολλά μικρά παιδιά!Για αυτό άλλωστε τα βλέπουμε να φιγουράρουν παντού!

Ποιο παιδί θα έλεγε όχι σε μια συλλογή βιβλίων ας πούμε με το αγαπημένο του παιδικό;Η σειρά αυτή κυκλοφορεί πολλές ιστορίες που πραγματικά σε ταξιδεύουν στα τηλεοπτικά επεισόδια!Μόνο που τώρα διαβάζεις αντί να βλέπεις το κάθε “επεισόδιο”το χεις στα χέρια σου και το ξεφυλλίζεις και πίστεψε με είναι πολύ καλύτερο!Και μια ευκαιρία με αυτόν τον τρόπο να αποφύγεις στο παιδί σου την τηλεόραση αφού πλέον θα έχει στα χέρια του τα βιβλία με τις απίθανες ιστορίες της αγαπημένης του σειράς!

Οι εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν και βιβλία δραστηριοτήτων για ατέλειωτη διασκέδαση με την Πέππα!

ΒΙΒΛΙΟ: Η Πέππα στο Διάστημα

ΣΕΙΡΑ: Peppa Pig

ΣΕΛΙΔΕΣ: 32

ΕΚΔΟΣΗ: Ιούλιος 2019

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: Anubis

Ηλικίες: έως 7

Anubis kids books

Βρες το βιβλίο εδώ

Στην εταιρία Anubis θα βρεις και απίστευτες ιδέες θεματικών δώρων/κουτιών για τα παιδιά ρίξε μια ματιά εδώ

Βρες τις εκδόσεις Anubis:

site,Facebook,Facebook kids,Instagram

Σας χαιρετάμε απο το διάστημα!

Απάντηση