Διαβάζω και παίζω:”Στο σούπερ μάρκετ”απο τις εκδόσεις Ψυχογιός

Πάμε για ψώνια;Ένα καινούργιο βιβλίο μιας διαδραστικής νέας σειράς των αγαπημένων εκδόσεων Ψυχογιός,με αποσπώμενα κομμάτια για παιχνίδι.

Το συγκεκριμένο βιβλίο μας ξεναγεί στον χώρο του σούπερ μάρκετ που πολλά παιδάκια τους αρέσει να παρευρίσκονται και έχουν την περιέργεια να ανακαλύπτουν όλο και περισσότερο τον χώρο και τα προϊόντα του.

Σαν παιχνίδι και προτροπή λοιπόν του παιδιού να βρει που ανήκει το κάθε τρόφιμο,διαβάζοντας πρώτα την ιστορία και βάζοντας τα ύστερα στην ανάλογη σωστή θέση ταξινομώντας έτσι τα ψώνια ανά κατηγορίες.Το ίδιο το βιβλίο τα χωρίζει σαν κατηγορίες για να μπορέσει να τους μάθει έτσι και τον διαχωρισμό των τροφίμων ανά διατροφική ομάδα.Π.χ.φρούτα,κρέας,λαχανικά!Επίσης πολύ θετικό ότι στο βιβλίο υπάρχουν τρόφιμα που είναι κυρίως απαραίτητα στην διατροφή μας περνώντας και ένα διατροφικό μήνυμα στους μικρούς αναγνώστες!

Η εικονογράφηση του πολύ όμορφη και χαρούμενη με έντονα χρώματα που κερδίζουν αμέσως το παιδικό μάτι και με τα αποσπώμενα κομμάτια να φαίνονται τόσο αληθοφανή στην όψη και στον σχεδιασμό τους!Το κείμενο του βιβλίου περιεκτικό και με επεξηγηματική διάθεση για το τι θα βρει κανείς σε μια βόλτα του σε ένα σούπερ μάρκετ και το τι μπορεί να ψωνίσει!Με απλό και κατανοητό λεξιλόγιο.Επίσης πολύ σημαντικό η ανθεκτική κατασκευή του βιβλίου με σκληρό εξώφυλλο και σελίδες για να μπορεί να είναι πιο εύκολο να το επεξεργαστούν οι μικροί αναγνώστες!

Βιβλίο: Στο σούπερ μάρκετ

Σειρά: Διαβάζω και παίζω

Σελίδες: 10

Προτεινόμενη ηλικία: 2+

Έκδοση: Σεπτέβριος 2019

Εκδόσεις: ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Στην ίδια σειρά κυκλοφορεί: “Στο εργοτάξιο”

Είναι από αυτά τα βιβλία που αμέσως ξεχωρίζουν και αγαπάνε τα μικρά παιδιά λόγω του ασταμάτητου παιχνιδιού που τους χαρίζει!Τα παιδιά δεν σταματάνε να εξερευνούν το βιβλίο παίζοντας με τα αποσπώμενα κομμάτια βγάζοντας και ξανά τοποθετώντας τα στην θέση τους ξανά και ξανά!Είναι από αυτά τα βιβλία που ξέρεις ότι θα απασχοληθούν για ώρα!

Ιδανικό για τα πιο μικρά χεράκια που αναζητούν συνεχώς την διασκέδαση και το παιχνίδι!Ωστόσο είναι επίσης σημαντικό ότι παράλληλα με το παιχνίδι τα παιδιά μαθαίνουν και κάτι καινούργιο,ανακαλύπτουν νέες γνώσεις απο ενδιαφέρον κόσμους για εκείνα που τους προκαλούν εντύπωση και τους αρέσει πάντα να εξερευνούν….

Αν θες να απασχολήσεις δημιουργικά και διασκεδαστικά τον μικρό σου βιβλιοφάγο τότε βιβλία σαν και αυτό είναι η ιδανική επιλογή!

Βρες το βιβλίο εδώ

Βρες τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ:site,facebook,instagram

Απάντηση