Διαγωνισμός με δώρο βιβλία απο τις Εκδόσεις Μεταίχμιο!

Καλησπέρα μανούλες!
Σήμερα έχουμε νέο διαγωνισμό με δώρο 2 υπέροχα βιβλία από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Ένας τυχερός θα κερδίσει το βιβλίο ” Οι πρώτες λέξεις” και ένας τυχερός θα κερδίσει το βιβλίο ” Τα πρώτα μου ζώα”
Λίγα λόγια για τα βιβλία :
Οι πρώτες λέξεις:
Με περισσότερες από 200 λέξεις, το βιβλίο αυτό αποτελεί την ιδανική εισαγωγή στο βασικό λεξιλόγιο. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν ατελείωτες ώρες ανακαλύπτοντας τον κόσμο που τα περιβάλλει: από τα ρούχα ως τα οχήματα και από το σπίτι ως την εξοχή.

Τα πρώτα μου ζώα:
Με περισσότερες από 100 λέξεις, το βιβλίο αυτό αποτελεί την ιδανική εισαγωγή στον κόσμο των ζώων. Τα παιδία θα διασκεδάσουν ατελείωτες ώρες ανακαλύπτοντας τα αγαπημένα τους ζώα: από τα κατοικίδια ως τη ζούγκλα και από το αγρόκτημα ως το δάσος.
Για να λάβετε μέρος απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα :

a Rafflecopter giveaway

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει εως τις 30/11/16 οπου και θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.
Η διαδικασία παραλαβής των βιβλίων από τους νικητές έχει ως εξής :

 • Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)
 • Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν ταχυδρομικά .Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο.
 • Καλή επιτυχία σε όλους!
  Δέσποινα.

  41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστούμε για τον ωραίο διαγωνισμό!
   Τα θέματα που μου αρέσουν περισσότερο είναι αυτά για την υγεία, τα βιβλία, τη μουσική, τα ταξίδια, την ψυχολογία, τις εύκολες και νόστιμες συνταγές για φαγητά και γλυκά…..

  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΡΧΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΝΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ.

  Απάντηση