Παιδικό βιβλίο

Χριστουγεννιάτικα βιβλία από εκδόσεις Μίνωας

Christmas books από εκδόσεις Μίνωας

Χριστούγεννα! Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου έφτασε! Ήρθε και ο Δεκέμβρης που πέρα από το καλωσόρισμα του χειμώνα,μας βάζει και στο κλίμα των εορτών! Στις ζεστές μέρες των Χριστουγέννων που αγαπάμε μικροί και μεγάλοι!

Τέτοιες μέρες στο blog είναι πλέον συνήθεια να ανεβαίνουν διάφορα χριστουγεννιάτικα άρθρα!Μεταξύ αυτών πάντα θα βρεις και κάποιες από τις χριστουγεννιάτικες παιδικές βιβλιοπροτάσεις της χρονιάς!

Για φέτος οι πρώτες χριστουγεννιάτικες παιδικές προτάσεις βιβλίων έρχονται από τις αγαπημένες εκδόσεις Μίνωας.

Δύο ολοκαίνουργιες γιορτινές ιστορίες αλλα και κάποια εποχιακά βιβλία ζωγραφικής/δραστηριοτήτων.

Κάθε παραμονή Χριστουγέννων

Κάθε παραμονή Χριστουγέννων εκδόσεις Μίνωας

O Αϊ-Βασίλης είναι έτοιμος να ξεκινήσει για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη αποστολή του, όμως οι τάρανδοι δεν είναι πουθενά! Μόνο αφότου θυμάται τη γιορτινή τους παράδοση, δηλαδή την ανάγνωση ενός χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, είναι και οι τάρανδοι έτοιμοι για αναχώρηση.

Το γιορτινό πνεύμα είναι διάχυτο σε αυτή τη χαριτωμένη χριστουγεννιάτικη ιστορία που έχει ως θέμα την τήρηση των εορταστικών εθίμων παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Στον πατέρα μου,που μας διάβαζε κάθε χρόνο το βιβλίο «Παραμονή Χριστουγέννων»,σηματοδοτώντας την έναρξη των διακοπών μας,συνήθεια αγαπημένη των παιδικών μου χρόνων.

Μια γλυκιά,τρυφερή μα συνάμα διασκεδαστική χριστουγεννιάτικη ιστορία! Το συγκεκριμένο βιβλίο μας βάζει τόσο γλυκά στο κλίμα των εορτών!

Καταφέρνει και μας περνάει το δικό του μήνυμα: το πόσες αναμνήσεις μας αφήνουν σαν ενθύμιο οι γιορτές των Χριστουγέννων! Από την παιδική μας ηλικία….

Μα κυρίως το πόσο σημαντικό είναι να περνάμε αυτή την εποχή με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν! Γιατί Χριστούγεννα σημαίνουν οικογένεια….

Ένα βιβλίο που σε γεμίζει συναισθήματα και ανυπομονησία για μια από τις γλυκές μέρες του έτους! Την παραμονή των Χριστουγέννων!

Βιβλίο κάθε παραμονή Χριστουγέννων εσωτερικά

Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι πολύ όμορφη,σε cozy διάθεση με τις χειμωνιάτικες αποχρώσεις να κυριαρχούν! Μας ταξιδεύει στην μαγική χώρα του Αι-Βασίλη που ονειρευόμαστε από παιδιά….Παντού όλα κατάλευκα από το χιόνι!

Το κείμενο του είναι αρκετά απλό,οικείο και κατανοητό για τους μικρούς αναγνώστες/ακροατές. Χωρίς να είναι μεγάλο σε έκταση καταφέρνει εύκολα και με λίγα λόγια να εκφράσει αυτό που θέλει….

Άλλωστε….Δημιουργώντας μικρές συνήθειες στο τώρα,φτιάχνουμε τις αναμνήσεις του αύριο!

Κάθε παραμονή Χριστουγέννων μια γλυκιά ιστορία

Αλήθεια εσάς ποιες είναι οι δικές σας μικρές καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες συνήθειες; Τι σας αρέσει περισσότερο να κάνετε αυτή την εποχή; Ποια έθιμα διατηρείτε;

Βιβλίο: Κάθε Παραμονή Χριστουγέννων

Συγγραφέας: Χιλενμπραντ Γουιλ

Σελίδες: 40

Ημερομηνία έκδοσης: Οκτώβριος 2020

Εκδόσεις: Μίνωας

Βρες το βιβλίο εδώ

Γιορτινή χαρά (Οι πρώτες μου ιστορίες)

Γιορτινή χαρά βιβλίο από εκδόσεις Μίνωας

Οι χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τον Μίκυ και όλη την αγαπημένη παρέα. Ο Τσιπ και ο Ντέιλ θέλουν κι εκείνοι να συμμετέχουν, όμως τι θα γίνει με το δικό τους σπίτι έξω στη φύση; Γύρισε σελίδα για να το ανακαλύψεις!

Ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο ιδανικό για τους μικρότερους φίλους μας! Με πρωταγωνιστές όλη την παρέα του αγαπημένου Μίκυ!

Ο Μίκυ και οι φίλοι του καταφέρνουν να μας βάλουν απόλυτα μέσα στο κλίμα προετοιμασίας αυτής της περιόδου! Συγκεκριμένα μας ξεναγούν στις χριστουγεννιάτικες ετοιμασίες που πραγματοποιούν αυτόν τον καιρό! Σαν αυτές άλλωστε που μας περιμένουν όλους κάθε χρόνο τέτοιες μέρες!

Γιατί η αλήθεια είναι πως τις μέρες των Χριστουγέννων όλοι οι άνθρωποι μικροί και μεγάλοι βρίσκουν με κάτι να ασχοληθούν!

Ο στολισμός του δέντρου και όλου του σπιτιού αλλά και η δημιουργία χριστουγεννιάτικων γλυκών είναι κάποιες αγαπημένες συνήθειες!

Διάβασε επίσης: 5 τέλειες συνταγές για χριστουγεννιάτικα μπισκότα

Βιβλίο γιορτινό της Disney

Πέρα όμως από το απόλυτο Christmas mood,η ιστορία του βιβλίου μας βάζει πιο βαθιά στο πνεύμα της εποχής. Μεσα από τις σελιδες του βιβλίου αναδεικνύονται η σημασία της προφοράς,της αλληλοβοήθειας αλλα φυσικά και η έννοια της φιλίας.

Αφού όλη η παρέα του Μίκυ σαν μια οικογένεια μαζεύονται για κάνουν μαζί τις χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες. Ακόμα και για τους φίλους τους όμως που το σπίτι τους είναι έξω,καταφέρνουν να βρουν τρόπο να στολίσουν!Να αισθανθούν και εκείνοι την μαγική ατμόσφαιρα αυτής της εποχής!

Διασκεδαστικό,με γρήγορη ροή και εξέλιξη στην ιστορία και φυσικά άκρως γιορτινό! Η εικονογράφηση του είναι γεμάτη χρώματα που τραβάει τα παιδικά βλέμματα!

Το κείμενο του είναι αρκετά κατανοητό και με εύκολο λεξιλόγιο! Βασίζεται κυρίως στον διάλογο!

Βιβλίο χριστουγεννιάτικο με την Μικυ από εκδόσεις Μίνωας

Για παιδιά από ενός έτους. Ανήκει στην παιδική σειρά της Disney baby «οι πρώτες μου ιστορίες». Μια σειρά βιβλίων πολύ όμορφη για κάθε παιδική βιβλιοθήκη.

Βιβλίο: Γιορτινή χαρά

Σειρά: Οι πρώτες μου ιστορίες

Προτεινόμενη ηλικία: 1+

Σελίδες: 32

Ημερομηνία έκδοσης: Σεπτέμβριος 2020

Βρες το βιβλίο εδώ


•Και κάποιες προτάσεις χριστουγεννιάτικων βιβλίων ζωγραφικής και δραστηριοτήτων:

Βιβλία ζωγραφικής και δραστηριοτήτων από εκδόσεις Μίνωας

•Χαρούμενες γιορτές

Πέρασε μαγικά Χριστούγεννα με τον Μίκυ, τη Μίννι και όλους τους αγαπημένους σου φίλους!

Στο βιβλίο αυτό θα βρεις σελίδες ζωγραφικής, δραστηριότητες και απίθανα γιορτινά αυτοκόλλητα
για ατελείωτη διασκέδαση. Χαρούμενες γιορτές!

Ένα διασκεδαστικό βιβλίο γεμάτο ζωγραφική και δραστηριότητες! Απαραίτητα εφόδια η φαντασία των παιδιών και η επιλογή των πιο γιορτινών χρωμάτων!

Χαρούμενες γιορτές βιβλίο δραστηριοτήτων Μίκυ

Κρυπτόλεξο,ολοκλήρωση εικόνας,ασκήσεις παρατηρητικότητας με ομοιότητες και διαφορές και πολλά αυτοκόλλητα! Ενα γιορτινό βιβλίο με ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες πάντα σε χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Έτοιμη για πολλή….χριστουγεννιάτικη διασκέδαση;

*Ιδανικο για παιδάκια προσχολικής ηλικίας/νηπίου.

Βιβλίο: Χαρούμενες γιορτές

Ημερομηνία έκδοσης: Οκτώβριος 2020

Σελίδες: 36

Προτεινόμενη ηλικία: 2-4,5-6

Βρες το βιβλίο εδώ


•Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές

Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές της Disney

Ήρθαν τα Χριστούγεννα!Ο Μίκυ με τους φίλους του σε περιμένουν να διασκεδάσεις μαζί τους!Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις με μαγικά χρώματα!

Ο Μίκυ και όλη η παρέα του σου εύχονται καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές! Μέσα από ένα βιβλίο γεμάτο ζωγραφική με κάθε ήρωα ξεχωριστά στην πιο χριστουγεννιάτικη εκδοχή!

Πολύχρωμες σελίδες που σου φτιάχνουν την διάθεση! Ιδανικό βιβλίο για μικρά χεράκια που τώρα ξεκινάνε να πιάνουν μπογιά και να ζωγραφίζουν!

Κάθε σελίδα αποτελείται από έναν ήρωα της παρέας της Disney σε απόλυτη εορταστική διάθεση! Η σκιά της ζωγραφιάς είναι ήδη χρωματισμένη για να δώσει έμπνευση στους μικρούς καλλιτέχνες!

Ο Μίκυ,η Μίνι,ο Ντόναλντ,ο Γκούφι και ο Πλούτο περιμένουν πως και πως να τους ζωγραφίσεις! Ολη η παρέα μαζί σου εύχεται Καλά και χαρούμενα Χριστούγεννα!


•Χριστούγεννα όλο χρώμα

Χριστούγεννα όλο χρώμα βιβλίο τσαντάκι

Οι πιο όμορφες γιορτές σε περιμένουν φέτος με ένα γιορτινό βιβλίο ζωγραφικής. Ο Αι-Βασίλης,τάρανδοι,χιονάνθρωποι και δώρα για τα παιδιά του κόσμου. Βρίσκονται όλα σε αυτό το υπέροχο βιβλίο!

Ένα βιβλίο ζωγραφικης σε μορφή φακέλου-τσαντάκι γεμάτο εορταστικές εικόνες! Ο Αι Βασίλης με την παρέα του ανυπομονούν να τους ζωγραφίσεις!

Τάρανδοι,Χιονάνθρωποι,σάκοι γεμάτοι με δώρα,χριστουγεννιάτικα δέντρα,γιορτινές καμπάνιες….

Οι απόλυτες εορταστικές εικόνες που μας θυμίζουν πόσο όμορφες είναι οι μέρες των Χριστουγέννων! Πόσο μαγική είναι αυτή η εποχή του χρόνου!

Βιβλίο: Χριστούγεννα όλο χρώμα

Σειρά: Μπλοκ-τσαντάκι Β

Σελίδες: 56

Βρες το βιβλίο εδώ


Στο e shop των εκδόσεων Μίνωας : Μην ξεχνάς για αγορές άνω των 15 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν!

Τώρα τα Χριστούγεννα χάρισε σε κάποιον που αγαπάς ένα βιβλίο! Εκτός από δώρα παιχνιδιών,ας φέρουμε τα παιδιά κοντά στον υπέροχο κόσμο του βιβλίου!

Βρες τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ:

site,Facebook,Instagram

About Author

27 years old,wife and mommy of 3 boys!
beauty blogger,beauty editor
addicted to: love,lipsticks and chocolate!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Total
8
Share
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial