Παιδικό βιβλίο

Χριστουγεννιάτικα βιβλία από εκδόσεις Μεταίχμιο

Επιτέλους Χριστούγεννα και 25 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα από τις εκδόσεις μεταίχμιο

Τα νέα χριστουγεννιάτικα βιβλία από εκδόσεις Μεταίχμιο είναι εδώ!

Τα Χριστουγεννιάτικα άρθρα στο blog συνεχίζονται! Γιατί τα Χριστούγεννα και οι γιορτές δεν έχουν φύγει ακόμα!

Και γιατί κάποια δώρα περιμένουν ανυπόμονα την ανταλλαγή τους σε λίγες μέρες! Οπότε ακόμα και τελευταία στιγμή,ιδέες και προτάσεις δώρων συνεχίζουν να ανεβαίνουν!

Από την συνέχεια των Χριστουγεννιάτικων βιβλιοπροτάσεων για φέτος,δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένες μας εκδόσεις Μεταίχμιο! Αφού για άλλη μια χρονιά η παραλαβή των νέων τους Χριστουγεννιάτικων κυκλοφοριών ήταν μια ευχάριστη έκπληξη!

Γιατί οι εκδόσεις Μεταίχμιο κάθε χρόνο τέτοια εποχή ξέρουν πως να μας κάνουν να περνάμε φανταστικά τις μέρες των Χριστουγέννων! Με συντροφιά των παιδιών τα νέα τους εποχιακά βιβλία!

Σε αυτό το άρθρο θα βρεις δυο νέα τους παιδικά Χριστουγεννιάτικα βιβλία,πραγματικά πολύ ιδιαίτερα και μοναδικά!

•Επιτέλους Χριστούγεννα

Επιτέλους Χριστούγεννα από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Φύλλα δραστηριοτήτων για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Ένα ολοκαίνουργιο εορταστικό βιβλίο με τόση μελετημένη και προσεγμένη δουλειά,μα κυρίως δημιούργημα μιας Ελληνικής συγγραφικής ομάδας.

Ένα πρωτότυπο γιορτινό βιβλίο-ημερολόγιο με ευχάριστες, διαθεματικές δραστηριότητες. Το βιβλίο αυτό θα απασχολήσει δημιουργικά παιδιά της προσχολικής ηλικίας!

Η καλύτερη παρέα ενώ θα μετρούν αντίστροφα τον χρόνο περιμένοντας τις γιορτές, αλλά και κατά τη διάρκεια των σχολικών τους διακοπών.

Περιέχει:
•Το ημερολόγιο των Χριστουγέννων με γιορτινές ιδέες και προτάσεις για παιχνίδια, κατασκευές κ.λπ.
•Φύλλα εργασίας για τη Γλώσσα, τα Μαθηματικά, το Περιβάλλον με θέμα τα Χριστούγεννα
•Γιορτινές σελίδες με παιχνίδια, κατασκευές, συνταγές, έθιμα, ζωγραφική, σταυρόλεξα

Φύλλα γιορτινών δραστηριοτήτων από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Το βιβλίο ξεκινάει από την 1η Δεκεμβρίου καλωσορίζοντας τον Χειμώνα! Μα κυρίως αρχίζοντας την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα!

Κάθε μέρα του μήνα μέχρι τις 25/12 σε κάθε σελίδα δίνει μια υπέροχη γιορτινή ιδέα στα παιδιά! Ταυτόχρονα τα βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων προτρέποντας τα να κάνουν κάποια καλή/γλυκιά πράξη αυτές τις ημέρες!

Το βιβλίο όμως πέρα από εορταστικές ιδέες είναι κυρίως γεμάτο με χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες! Ασκήσεις παρατηρητικότητας,πολύ ζωγραφική και σχεδίαση, αριθμοί και χρώματα αλλα και πολλές χριστουγεννιάτικες κατασκευές! Βήμα βήμα πως θα τις φτιάξουν τα παιδικά χεράκια!

Το πινακάκι «οι παρατηρήσεις μου» που υπάρχει σε κάθε σελίδα,είναι πραγματικά κάτι πολύ έξυπνο και χρήσιμο! Γιατί κάνει το παιδί να σκεφτεί και να αναπτύξει μέσα από τον λόγο(προφορικό-γραπτό) τον τρόπο σκέψης του….Να εκφραστεί!

Επιπλέον στις μαγικές του σελίδες αυτό το βιβλίο δίνει την δυνατότητα στο παιδί να γράψει το δικό του γράμμα στον Άγιο Βασίλη! Αλλά να φτιάξει και το δικό του Χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Εορταστικό βιβλίο-ημερολόγιο από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Παράλληλα με τις φοβερές δραστηριότητες κάθε σελίδα αυτού του βιβλίου παρέχει και πολλές πληροφορίες γύρω από την γιορτή των Χριστουγέννων! Επιπλέον,μας κάνει ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι σε διάφορα μέρη της γης μαθαίνοντας μας τα δικά τους έθιμα!

Υπέροχη ιδέα είναι η σελίδα με το ημερολόγιο των διακοπών,που δίνει την ευκαιρία στο παιδί να καταγράψει πως πέρασε αυτές τις ημέρες….

Τι έκανε στις φετινές χριστουγεννιάτικες διακοπές,ποια ήταν η πιο όμορφη στιγμή….Αλλα και τι δώρο πήρε όπως φυσικά και τι εύχεται για την νέα χρονιά!

Αυτό το βιβλίο περιέχει μέχρι και μια ολόκληρη σελίδα αφιερωμένη στα κάλαντα! Κάλαντα των Χριστουγέννων,της Πρωτοχρονιάς αλλα και των Φώτων! Όπως επίσης και μια σελίδα με Χριστουγεννιάτικες συνταγές!

Πολλές φανταστικές γιορτινές ιδέες για να περνάει ευχάριστα και δημιουργικά ο χρόνος των παιδιών στο σπίτι! Όλα αυτά μέσα σε ένα βιβλίο γεμάτο χιονισμένες και πολύχρωμες σελίδες!

Έχοντας την δική μας αδυναμία στα βιβλία δραστηριοτήτων,δηλώνω πως το συγκεκριμένο το ξεχωρίσαμε από το πρώτο άγγιγμα! Γιατί φαίνεται ότι είναι ένα πολύ καλά δουλεμένο βιβλίο με κύριο σκοπό την ψυχαγώγηση των παιδιών!

Το συγκεκριμένο βιβλίο δραστηριοτήτων-ημερολόγιο πρέπει να υπάρχει σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη! Καθώς πέρα από δημιουργικό και διασκεδαστικό χρόνο με τα παιδιά,χαρίζει και αυριανές αναμνήσεις σε κάθε μικρό του κάτοχο!

Ένα βιβλίο γεμάτο χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες

Βιβλίο: Επιτέλους Χριστούγεννα

Σειρά: εκπαιδευτικά βιβλία για την Προσχολική Εκπαίδευση/ βιβλία γιορτινά

Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Αρμενιάκου,Ευθυμία Ανδριώτη

Εικονογράφηση: Νίκος Γιαννόπουλος

Σελίδες: 80

Ημερομηνία έκδοσης: Οκτώβριος 2020

Βρες το βιβλίο εδώ


•25 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα

25 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα εκδόσεις Μεταίχμιο

Έλα να μετρήσουμε τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα με 25 υπέροχα παραθυράκια!

Κάρτες χριστουγεννιάτικες φτάνουν από παντού!Βάλτε σκουφιά,βάλτε κασκόλ και μπότες του χιονιού!

Πόσα όμορφα πράγματα έχεις να κάνεις μέσα στις γιορτές! Παίξε με το χιόνι,στόλισε το έλατο,τύλιξε τα δώρα,πες χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τόσα άλλα!

Παρέα με τους δυο φίλους και το σκυλάκι τους. Άνοιξε τα παραθυράκια για να ανακαλύψεις τι κρύβουν και παρατήρησε ένα σωρό λεπτομέρειες σε αυτό το γιορτινό βιβλίο με την υπέροχη εικονογράφηση!

Πόσα όμορφα πράγματα έχουμε να κάνουμε μέσα στις γιορτές!

Ένα διαδραστικό ευφάνταστο βιβλίο που θα αγαπήσουν τα παιδιά! Σαν ένα κάλεσμα αντιστροφής μέτρησης μέχρι τα Χριστούγεννα!

Μέσα από τις σελίδες του αυτό το βιβλίο μας ξεναγεί στις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες που μας περιμένουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή!

Γιατί πέρα από το να ανυπομονούμε και να μετράμε αντίστροφα μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων….Αλλά και πέρα από το να ευχαριστιόμαστε παιχνίδι έξω στο χιόνι….

Πηγαίνουμε για ψώνια! Τα γιορτινά δώρα είναι τα πιο όμορφα! Επιλεγμένα για την οικογένεια μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε! Δώρα που θέλουμε να τους χαρίσουμε με όλη μας την αγάπη! Μα και δώρα για το δικό μας σπιτικό…. Πόσο γοητευτική είναι η πόλη στολισμένη με τα γιορτινά της φωτάκια!

Πέρα από τις όμορφες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες,διαλέγουμε πως θα στολίσουμε το σπίτι και το δέντρο μας! Πάντα απολαμβάνοντας τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ακούγονται από τα ηχεία της πόλης….

Από τις πιο όμορφες στιγμές είναι αυτή που ετοιμάζουμε τα δώρα μας,τα τυλίγουμε και τα τοποθετούμε κάτω από το δέντρο! Εκεί στολισμένα περιμένοντας καρτερικά μέχρι να ανοιχτούν….Άλλωστε δεν αργεί η ώρα που θα τα ανοίξουμε! Χριστούγεννα η πρωτοχρονιά;

Αυτή την εποχή περνάμε και περισσότερο χρόνο στην κουζίνα….μεγάλοι και μικροί! Για αυτό οι γλυκές μυρωδιές της κανέλας,του γαρίφαλου,της σοκολάτας πλημμυρίζουν κάθε σπιτικό! Ψήνουμε αμέτρητα χριστουγεννιάτικα μπισκότα για να τους κεράσουμε όλους!

Και αφού φτάσαμε στην Παραμονή,όλα είναι έτοιμα για την προετοιμασία της προσέλευσης του Άι-Βασίλη που θα μας επισκεφτεί! Δίπλα στην ζεστή φωτιά του τζακιού μοιραζόμαστε θαλπωρή και συναισθήματα με τους πιο δικούς μας ανθρώπους!

Ένα βιβλίο αντιστροφής μέτρησης μέχρι τα Χριστούγεννα

Κάθε σελίδα και μια νέα μέρα! Και μια νέα πρόκληση! Τα Χριστούγεννα έχουμε άπειρα δημιουργικά πράγματα να κάνουμε! Και αυτό το μοναδικό βιβλίο έρχεται να μας το υπενθυμίσει τόσο γλυκά….

Η εικονογράφηση του είναι μοναδική! Υπέροχες γιορτινές ζεστές και ταξιδιάρικες αποχρώσεις που όμως θυμίζουν μια άλλη εποχή! Με ένα πιο vintage ύφος! Όπως και η υφή/κατασκευή των σελίδων του βιβλίου,η οποία είναι πολύ ποιοτική!

Στο τέλος και αφού φτάσαμε πια στην ημέρα των Χριστουγέννων το βιβλίο μας εύχεται καλές γιορτές! Κυρίως όμως μας ανανεώνει το ραντεβού μας για του χρόνου! Περιμένοντας και στις επόμενες γιορτές να μας κρατήσει συντροφιά….

Βιβλίο: 25 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα

Συγγραφέας: Ivy Snow

Εικονογράφηση: Hannah Tolson

Σελίδες: 24

Προτεινόμενη ηλικία: 3+

Ημερομηνία έκδοσης: Οκτώβριος 2020

Βρες το βιβλίο εδώ


Οι εκδόσεις Μεταίχμιο ξέρουν πως να ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο κάθε Χριστούγεννα των παιδιών μας! Κάθε χρόνο ανυπομονούμε για να παραλάβουμε τις νέες τους Χριστουγεννιάτικες κυκλοφορίες!

Και κάθε χρονιά τα εποχιακά τους βιβλία αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη!

Ευχαριστούμε αγαπημένες μας εκδόσεις Μεταίχμιο που μας κάνατε αυτές τις μέρες προσμονής των Χριστουγέννων αλλά και της νέας χρονιάς,να περνάνε τόσο γλυκά….

Βρες τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ:site,facebook,instagram

About Author

27 years old,wife and mommy of 3 boys!
beauty blogger,beauty editor
addicted to: love,lipsticks and chocolate!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Total
15
Share
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial