Το δικό μας advent calendar!!!

Καλημέρα  και μήνα σε ολες!!! Μπήκε ο πιο ωραίος , ο πιο εορταστικος, ο πιο αγαπημένος μου μήνας του χρόνου!!! Ναι καλά καταλάβατε λατρεύω τον Δεκέμβρη για πολλούς λόγους , θα σας τους αναλυσω σε άλλη ανάρτηση!!!

Στο θέμα μας τώρα. Από πέρυσι παρακολουθώ σε διάφορα μαμαδο-blogs αλλά και στο Pinterest αυτά τα υπέροχα ημερολόγια αντιστροφής μέτρησης μέχρι τα Χριστούγεννα που κρύβουν μικροδωρακια ονόματι Advent Calendars. Τα ζηλευα και ηθελα πολύ να φτιαξω ένα για την Αναστασία μου αλλά δεν είμαι και ή τέλεια crafter. Φέτος επιτέλους το εφτιαξα. Ένα εύκολο και πολύ απλό ημερολόγιο που δεν θέλει και ιδιαίτερες γνώσεις.
Τα υλικά που χρειαστηκα απλά:
Ένας πίνακας ανακοινώσεων.
24 χάρτινα σακουλάκια
Καρφίτσες
Διάφορα χρωματιστά χαρτιά
Ένα ψαλίδι που κόβει σε σχέδια
Κόλλα
Ένα μαρκαδόρο.
Και μικροδωρακια
Πως το εφιαξα:
Έβαλα σε κάθε σακουλάκι κάποιο μικροδωρακι αυτοκόλλητα, κάποιο γλυκακι, σφραγιδουλες κτλ και αφού εκοψα χρωματιστα χαρτάκια έγραψα με τον μαρκαδόρο τους αριθμούς από το 1 έως το 24 και τα καρφωσα στον πίνακα ανακοινώσεων. Και έτοιμο το δικό μας advent calendar!!!
Εσείς έχετε φτιάξει;;;

* με αυτήν την ανάρτηση συμμετέχω στο Πανυγηρι και στην Αντίστροφη μέτρηση της Δέσποινας.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχετε λυσσάξει με τα advents! Ναι ζηλεύω το ομολογώ! δεν έχω φτιάξει ποτέ και ούτε φέτος προβλέπεται καθώς περιμένω να αποκτήσει εγκρατεια ο μαχαραγιός διαφορετικά θα τα ανοιξει όλα τα δωρακια μαζί και τι νόημα θα έχει? φανταστικό και το δικο σου! και του χρονου με υγεία!

Απάντηση