7 ιστορίες για την εβδομάδα με τον Μακουίν απο τις εκδόσεις Μίνωας

“Μοιραστείτε κάθε βράδυ
τρυφερές στιγμές με το παιδί σας.
Συνοδεύστε το στον κόσμο των ονείρων
με 7 μικρές ιστορίες, γεμάτες
δράση και φαντασία.”

Ένα εντυπωσιακό μεγάλο βιβλίο που αποτελείται από 7 διασκεδαστικές μικρές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια βασισμένες και εμπνευσμένες από την διάσημη παιδική σειρά Κεραυνός Μακουίν που αγαπάνε τόσο τα παιδιά!

Μια ιστορία για κάθε μέρα της εβδομάδας για να το διαβάζετε στο παιδί σας και να χαλαρώνει πριν τον ύπνο!Αυτό το καθημερινό ραντεβού πριν τον ύπνο για μια καινούργια ιστορία κάθε βράδυ απο μόνο του είναι πολύ ενδιαφέρον για τους μικρούς αναγνώστες/ακροατές που μαθαίνουν να περιμένουν και ανυπομονούν μέχρι την επόμενη μέρα….

Αγώνες δρόμου,δράση,φιλίες,αλλα και αδικίες όλα όσα διαδραματίζονται στις σελίδες αυτού του βιβλίου που τα παιδιά αγωνιούν να ακούσουν την εξέλιξη κάθε ιστορίας!Πολλές φορές η κάθε ιστορία περνάει και κάποιο δικό της μήνυμα….

Η εικονογράφηση του είναι αυτό που λέμε”ζωντανή”με φανταχτερά και έντονα χρώματα που σε παρασύρει πραγματικά στον φανταστικό κόσμο του Μακουίν!Τα παιδιά μόνο που ξεφυλλίζουν τις σελίδες με τον αγαπημένο τους ήρωα είναι πολύ ενθουσιασμένα!

Το λεξιλόγιο του κειμένου είναι πλούσιο με την χρήση πολλών περιγραφικών προτάσεων/λέξεων και για αυτό είναι περισσότερο κατανοητό από τις μεγαλύτερες ηλικίες που προορίζεται αυτό το βιβλίο(4+)

Ιδανικό βιβλίο για δώρο ποσο μαλλον στους μικρούς fan της συγκεκριμένης σειράς!

Βιβλίο: 7 ιστορίες για την εβδομάδα

Σειρά: Συλλογές

Ήρωας: Αυτοκίνητα

Εταιρία: Disney

Έκδοση: Σεπτέμβριος 2019

Σελίδες: 136

Προτεινόμενη ηλικία: 2-4

Βρες το βιβλίο εδώ

Βρες τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ:

site,Facebook,Instagram

Exit mobile version